Smykker & accessories 

Flotte og personlige smykker, Kalveskindstasker og utrolig fine punge. Vi forhandler smukke og moderne tørklæder både i afdæmpede farver men også nogle der er pang-farvet, og du kan helt sikkert finde noget, som passer netop dig.

 • Halskæder
  Halskæder

  Flotte halskæder til hverdagsbrug men også den festlige aften eller byturen. Her finder du kvalitets halskæder der kan holde til brug.

 • Armbånd
  Armbånd

  Elegante armbånd og armbånd i flotte farver. Her finder du et bredt udvalg af moderne men også retro armbånd til hverdag og fest.

 • Ringe
  Ringe

  Smukke ringe, store ringe, små ringe, strålende ringe og fantastiske ringe er nogen af de ord, vi kan sætte på det store udvalg vi har i fingerringe. Så mangler du gaven til en veninde, er en smuk fingerring her at finde.

 • Øreringe / Ørestikker
  Øreringe / Ørestikker

  Her finder du de fineste øreringe og ørestikker fra forskellige produkcenter. Vi har øreringe til både hverdag og fest, i mange forskellige faconer både med og uden sten. vi har et bredt udvalg.

 • Tørklæder
  Tørklæder

  Flotte tørklæder i diverse farver, alt fra afdæmpede til pang-farver og du finder også her, nogle med glitter og frynser.

 • Tasker
  Tasker

  Vi forhandler rigtig mange smukke og skønne moderigtige tasker, Clutch, Crossover, mobiltasker, Weekendtasker, Pc- task, bæltetasker, Kuverttasker, mm.....  både i Canvas, skind og læder - vi har mange i Italiensk kalveskind, som er en super lækker kvalitet. Taskerne er unikke hver for sig og meget anvendelige også.

 • Punge
  Punge

  En pung er noget vi alle render rund med, enten i lommen eller i tasken. Vi forhandler smukke og anvendelige punge i flere farver og faconer. De små Crossover tasker, kan også bruges som punge.

 • Tilbehør & Skopleje
  Tilbehør & Skopleje

  Sko og tasker skal engang i mellem shines lidt op, derfor har vi også noget her, som kan bruges - bl.a et sæt med skocreme, børste og klude. Vi forhandler også Denwax som er et natur materiale, som består af kokos og vand. Det er et fantastisk middel til mange ting der skal shines op - se mere under produktet.

   

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal