Højtid & fest 

Her finder du de ting, der gør fødselsdags festen lidt mere festlig. Ting til at pynte bordet med, eller flagranken til at pryde rummet med.

Til påske finder du her diverse æg og kyllinger til, at pynte dit hjem op med.

 • Julepynt
  Julepynt

  Julen står for døren

  Julen er et af årets store højdepunkter og vi pynter gerne op til fest og hygge. Julepynt kan vi som regel ikke få for meget af og vi har et spændende udvalg af julepynt forskellige steder fra.

  Så skal der hygges og pyntes op til denne store højtid.

  Vi hører julemusik i radioen, mens vi bager småkager og børnene pynter op med nisser og gran.

  Rigtig glædelig Jul

 • Påskepynt
  Påskepynt

  Til påsken hører der både kyllinger og lam.

  Vi har påske æg i både guld og sølv, store og små, vi har også æg i sort gummi fra Sej Design, lige til at hænge på en gren.

  Vi har lidt af hvert og til forskellig smag.

  Påske pynten for dig som elsker at pynte op til denne dejlige højtid.

 • Fødselsdag
  Fødselsdag

  I dag er det .........´s fødselsdag HURRA HURRA HURRA

  Her finder du alt til den næste fødselsdag eller anden festlig lejlighed. Her er alt fra flagranker af dannebrogsflag til fødselsdagstog til børn, små stager til lys, som pynter på fødselsdagsbordet og fødselsdagskort til fødselaren.

  Børnene elsker at der står en fødselsdags remse på bordet, når de har fødselsdag og de mærker, at der bliver gjort noget ud af dem.

  Vi har også gaverne til de skønne børn - kik ind under kategorien: BØRNEVÆRELSE.

 • Mors dag
  Mors dag

  Mors dag er en særlig dag.

  Traditionen tro køber vi alle noget lækkert til vores skønne mødre, de har altid været der for os, derfor påskønner vi det mindst én dag om året, hvis du nu glemmer det alle andre dage, så har du chancen nu.

  Mors dag er altid 2. søndag i maj.

  Så derfor er den nem at huske. Vi har lavet et lille udvalg for jer, af de fineste gaveidéer i kan tænke jer, til netop denne dag. Vi har selvfølgelig meget andet, der kan bruges også, så derfor opfordre vi til, at tage jer god tid, til at finde den perfekte gave til mor.

  Søg og rod vores webshop godt og grundig igennem, der gemmer sig flere skjulte skatte, som i bare lige skal have øje på. Find dine gaver til mors dag her.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal