Vin & spiritus 

Her i Butik-Lundager finder du et stort udvalg af alle vores forskellige spiritusser. Blandt vores sortiment finder du en lang række unikke produkter, fra alle steder i verden, og derfor er der stor sandsynlighed for, at du helt sikkert vil finde noget til din smag. Hvis du ønsker et større udvalg af forskellige spiritusser, kan du gå ind på www.macy.dk hjemmeside, og find lige præcis hvad du kunne tænke dig. Send en mail til os, og vi vil komme tilbage med en pris og levering. Her finder du bl.a. whisky, whiskey og bourbon.


Hos Butik-Lundager forhandler vi primært kvalitets vare, og dette afspejler sig også i vores sortiment, som kun består af de bedste varer. For at tilgodese forskellige behov, både prismæssig, men også smags mæssig, er der således et stort spænd imellem vores forskellige prisklasser, hvilket tilgodeser alle vores kunder.
Spiritusser kan bruges til mange forskellige lejligheder, og fordelen ved spiritusser er ydermere, at de kan drikkes både rent, og ved at blande dem sammen med andre varer, for at skabe en helt ny og interessant drink.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal