Butik Lundager
Munkeparken 13
6240 Løgumkloster

Henvendelse vedrørende ordrer: 
Telefon: 61695474 (Hverdage 9.00-16.00) 
E-mail: Klik her el. send mail til:  
Vi bestræber os på at besvare din e-mail indenfor 1-2 hverdage.

Forretningbetingelser

Bestilling:

Du kan bestille varer via vores hjemmeside. Du vil automatisk modtage en ordrebekræftelse på din bestilling via e-mail. De gældende salgs- og leveringsbetingelser kan du altid finde på denne side.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os. Når du handler med www.butik-lundager.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk

Betaling:

Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv. 

På www.butik-lundager.dk kan betaling ske via betalingskort. Der kan betales med følgende kort: 
Dankort, VISA/Dankort, Diners Club, Eurocard, Mastercard, Maestro,  & American Express. (Snart MobilePay, har du behov for dette allerede nu, kontakt os.)

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.butik-lundager.dk og Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.butik-lundager.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.


Levering:

Normal forsendelse leveres 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren. Dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til og i weekenden. Kan ordren ikke leveres inden fem arbejdsdage, vil du modtage en e-mail eller blive ringet op herom.

Hvis din ordre indeholder varer med længere leveringstid (”Populær vare eller ikke på lager”), kan der være op til 10 dages leveringstid på den samlede ordre.  OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

Rettidig levering forudsætter, at GLS eller Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS eller Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

GLS og Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig og kan dække over lokale variationer. Bemærk også, at der ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

Din faktura bør opbevares et tørt og mørkt sted. Skulle den bortkomme bedes du finde den i indbakken på den email, du har tilknyttet hos os. Er dette ikke muligt, så kontakt os venligst.


Fragt:

Det koster 39- til en GLS Pakkeshop, 70 - med GLS hjem til din privatadresse eller leveret til en virksomhed. 65,- med Post Danmark, uanset vægt. Køber du for mere end 600 kr. er fragten uden beregning.

Returnering og fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. For at afgøre om du vil udnytte fortrydelsesretten, har du lov til at afprøve varen, men varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den.

Ønsker du at fortryde købet skal dette meddeles Butik Lundager skriftligt indenfor 14 dage, og produkterne skal tilbageleveres til Butik Lundager senest 14 dage efter meddelelse om fortrydelse er afgivet. Du kan give meddelelse ved at sende en mail til  eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen
Du har hos Butik Lundager mulighed for at afprøve varerne, uden at dette påvirker fortrydelsesretten, Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Følgende varer kan ikke fortrydes:

Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,  

Alle varer købt i webshoppen kan returneres i vores butik, eller sendes til vores adresse:

Butik Lundager
Munkeparken 13, 6240 Løgumkloster
CVR: 33663307

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. 

VIGTIGT:
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Tilbagebetaling:

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.


BEMÆRK:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi: 
• du reelt har taget varen i brug, 
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Reklamationsret:

Når du handler på www.butik-lundager.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Dette betinger at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du henvende dig i vores butik eller indsende det til os på vores adresse:

Butik Lundager
Munkeparken 13, 6240 Løgumkloster
CVR: 33663307

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage.

For varer som ikke er afhentet rettidig i pakkeshoppen, og automatisk returneres til BL efter 14 dage, vil der ske en modregning af returfragten i det krediterede beløb. Dette betyder at kunden selv kommer til at betale for retur fragten

Persondatapolitik  

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos Butik Lundager v/Bente Bredall og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på butik-lundager.dk er Butik Lundager v/Bente Bredall.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse).  

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt kontaktinformation for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr   

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01.11.2019.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Butik-lundager.dk
Munkeparken 13
6240 Løgumkloster

E-mail: 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal