• Returret 30 dage
  • Fri fragt over 599 kr.
  • Fragt fra 39 kr.
  • Hurtig levering 1-3 hverdage
  • Dankort + VISA/Dankort
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • VISA
  • ViaBill
  • MobilePay

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Butik Lundager                                    
Munkeparken 13
6240 Løgumkloster
CVR Nr.: 33663307
Mail:
kundeservice@butik-lundager.dk
Telefon: +4561695474

Betaling

Alle priser på websitet er dagspriser og angivet i danske kroner, inkl. moms samt alle danske afgifter, told mv. 
 

Betaling via. Betalingskort
På www.butik-lundager.dk kan betaling ske via betalingskort. Der kan betales med følgende kort: 
Dankort, VISA/Dankort, Diners Club, Eurocard, MasterCard, Maestro, og American Express.


Der tages ikke gebyr ved betaling på www.butik-lundager.dk og beløbet hæves først på dit kort, når varen er afsendt.


Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
 

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken www.butik-lundager.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.


Betaling via. ViaBill:
Ved benyttelse af køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Har du allerede en Viabill konto, koster det 39kr. i gebyr hver måned. Læs mere: www.viabill.com

Betaling via. Bankoverførsel:
Ved benyttelse af bankoverførsel, afsluttes din bestilling uden at du indtaster kort oplysningerne. Betaling skal derefter ske ved overførsel til det kontonummer, som er angivet på fakturaen. Så snart vi har modtaget indbetalingen afsendes bestillingen. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.  

Fragt samt Levering
Vi afsender bestillingen 2-5 hverdage efter, at vi har modtaget ordren. Dog kan der gå yderligere dage ved bestillinger op til og i weekenden. Kan ordren ikke leveres inden fem arbejdsdage, vil du modtage en e-mail eller blive ringet op herom.

Hvis din ordre indeholder varer med længere leveringstid (”Populær vare eller ikke på lager”), kan der være op til 10 dages leveringstid på den samlede ordre. OBS: Ordren sendes samlet, når den er komplet.

Rettidig levering forudsætter, at GLS eller Post Danmark overholder dag-til-dag-levering. Hvis der opstår forsinkelser hos GLS eller Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato.

GLS-kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er, at minimum 99% af pakkeposten er fremme rettidigt. Bemærk dog, at denne procentsats er gennemsnitlig og kan dække over lokale variationer.


Fragtpriser for GLS Pakkeshop er 39 kr, og 69 kr. med GLS hjem til din privatadresse eller leveret til en virksomhed. Køber du for mere end 599 kr. er fragten uden beregning. Varen bliver leveret til den vagte GLS Pakkeshop. Køber du for mere end 1200 kr. er fragten uden beregning fremsendt med GLS hjem til din privatadresse eller leveret til en virksomhed.

 

Fortrydelsesret – 30 dages returret
Hos butik-lundager.dk, kan du uden begrundelse fortryde dit køb inden for 30 dage fra modtagelse. Du skal blot meddele os, at du fortryder købet, og derpå returnere varen til os. Du kan enten sende os en e-mail på kundeservice@butiklundager.dk, ringe til os på 61695474.

De 30 dages fortrydelsesret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. I tilfælde af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis, eller en vare, der leveres i flere partier, løber perioden fra modtagelsen af den sidste vare eller parti.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, skal du sende eller aflevere varen til os i originalemballagen uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, at du har givet os besked om fortrydelsen. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Hvis varens værdi er forringet, dvs. hvis varen har været taget i brug, samlet eller på anden måde ikke er at betragte som ny, kan du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Dette er også tilfældet, hvis original emballage mangler eller er beskadiget.

Du afholder selv udgifterne for returneringen af din vare. Der er ingen returret på specialfremstillet bestillingsvarer.

Returnering og Tilbagebetaling
Butilk-lundager.dk sørger for afhentning af varen i forbindelse med produktskade, fejllevering og fortrydelseskøb. Varen skal altid være forsvarligt indpakket i originalemballagen. Du har selv ansvaret for varen, indtil vi modtager den. Tag eventuelt et billede af vare og emballage inden returforsendelsen.

Varen afhentes altid på den leveringsadresse, som du afgav ved bestilling.

Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når der er tale om fortrudt køb. For at gøre fragten billigst for dig, kan butik-lundager.dk hjælpe med afhentningen af varen hos dig. Efterfølgende fratrækkes fragtomkostningerne fra det beløb du får retur. Hvis et køb er nødsaget til at fortrydes, f.eks. pga. pladsmangel i opgangen, en for snæver dørkarm eller lignende, vil du som kunde hæfte for både leveringen og den efterfølgende returfragt.

Hvis afhentning ikke er mulig på den aftalte dato, fx pga. at varen ikke er tilgængelig, eller hvis adgangsforholdene ikke er i orden, vil du blive opkrævet som hvis afhentning havde fundet sted.

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Varen skal sendes tilbage i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.
 
Varen sendes til:

Butik Lundager
Munkeparken 13
6240 Løgumkloster

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale  

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Butik Lundager
Munkeparken 13
6240 Løgumkloster

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Butik Lundager og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.butik-lundager.dk er Butik Lundager.  

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: butiklundager@gmail.com.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte butiklundager@gmail.com. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.02.2020