Butik Lundager er etableret i 2007, af Bente Bredall, oprindeligt som en gårdbutik, med det formål at leverer brugsting og hygge til de danske hjem. Vi henvender os primært til kunder der finder glæde i at skabe stemning og hygge ved at omgive sig med smukke og unikke brugsting der på samme tid både er dejlige at se på og praktiske at anvende.

Vores gårdbutik er indrettet i den gamle stald på vores 3-længede gård i en hyggelig og nostalgisk stemning. I dag drives Butik Lundager som en kombineret gård- og web-butik. Butik Lundager er en brugskunst- og livsstilsbutik. I såvel web-butikken som i vores gårdbutik, finder du et stort udvalg af smukke og nyttig brugsting, fine gaveartikler, unikke tekstiler, flotte smykker og meget meget mere.

Vi forhandler produkter fra alle de førende mærkevareleverandører. Vores web-butik har naturligvis åbent døgnet rundt så du har mulighed for at handle når du har tid og lyst. Skulle du have lyst til også at aflægge et besøg i vores hyggelige butik, er du selvfølgelig meget velkommen. Her på siden er et godt udvalg, dog har vi ikke alle produkter på webshoppen. Så kom endelig forbi Karup og se vores butik, der er endnu flere gode sager!

Om den fysiske butik

Vi flytter løbende rundt i den fysiske butik så du bedst mulig kan se det meste af vores udvalg. Her er den varme og hyggelige stemning i fokus med et godt mix af det hele så du rigtig kan få en "føling" med tingene samt mærke kvaliteten af hver eneste vare.

Som nævnt længere oppe er gårdbutikken indrettet i den gamle stald og det er ligeledes her du finder den fysiske adresse for webshoppen du befinder dig på. Her kan du også vælge selv at afhente din bestilling og spare fragten.

Vi udvælger nøje det vi mener altid vil være "in", som er "in" netop nu eller vil blive "in" samt finder en masse herligheder du ikke finder andre steder.


Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal