Jeanne d'Arc Living Bright Green Kalkmaling, 100ml

Retro farven i denne skønne bright green kalkmaling er fra Jeanne d'Arc Living.

Vintage Paint serien har nu hele 60 forskellige farver, så mon ikke der også er noget for dig.

Det bliver en populær farve, som du kan male med overalt, måske en lille kommode til drengeværelset, eller èn af de gamle træ ølkasser i en ny farve til mandens fødselsdag - ja mulighederne er mange for du kan male på næsten alt med Jeanne d'Arc Livings kalkmaling, uanset materiale og bundfarve.

Kalkmalingen er meget drøj i brug og du vil blive overrasket over hvor langt malingen rækker. Vask de ting af for støv og snavs, som du vil male, så binder malingen meget bedre. Du behøver ikke det store forarbejde med slibning, blot er det en god idè aved lakerede ting at matterer overfladen. Mal derefter med penselstrøg i alle retninger, så får du et smukt resultat. Kalkmalingen består kun af kalk, vand og bindemiddel og er derfor meget miljøvenlig og godkendt til børnemøbler.

Jeanne d'Arc Living Vintage Paint er specielt velegnet til møbler og gulve. Det giver det matte, originale og kalkede udseende, som mange gamle møbler har. Malingen klæber til næsten alle overflader uden forarbejde. Malingen er vandbaseret og miljøvenlig. 

Når du har malet dine ting med kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living, så skal de lige tørre, derefter skal du give det en gang voks eller to, alt efter om det skal stå ude eller inde. Er det blomsterkrukker til haven, skal det have to gange voks. Vi har malet store metal dåser til blomster udendørs, de har stået ude et år nu (sommer og vinter), uden at de er rustet.

Indhold: 100 ml.

70-1158-100ml
Ny vare

kr 44,00

6 er på lager

- +

30 andre varer i samme kategori:

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal