Jeanne d'Arc Living Dark Purple Kalkmaling, 100ml

Dark Purple kalkmaling er en ny farve fra Vintage Paint by Jeanne d'Arc Living.

En ny og rigtig lækker pigefarve i Jeanne d'Arc Livings kalkmaling. Mørk lilla er en dejlig farve til små pigemøbler eller gamle kasser og lampeskærme - ja, alt kan jo males med kalkmaling og denne smukke farve vil garanteret få alle piger til straks at få flere idèer. Med Jeanne d'Arc Livings kalkmaling kan du male på alle materialer, metal, glas, træ, stof og meget andet. 

Kalkmalingen en meget miljøvenlig og består kun af vand, kalk og bindemiddel, der er ikke noget giftig i det, så selv børnene kan være med til at male. Du kan male vægge, møbler, blomsterkrukker, lysestager, lamper (også ledningen), kurvemøbler, ja stort set alt.

Når du har malet dine ting med kalkmaling fra Jeanne d'Arc Living, så skal de lige tørre, derefter skal du give det en gang voks eller to, eller lak enten mat eller shiny, alt efter om det skal stå ude eller inde. Er det blomsterkrukker til haven, skal det have to gange voks. Vi har malet store metal dåser til blomster udendørs, de har stået ude en sommer og vinter, uden at de er rustet.

Indhold: 100 ml.

70-1159-100ml
Ny vare

kr 44,00

7 er på lager

- +

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal