Jeanne d'Arc Living Old Beige Kalkmaling, 700ml

En ny og lækker variant fra Jeanne d'Arc Living er denne kalkmaling i farven old beige.

Alle farver, som nu rækker over 60 forskellige, er nøje afstemt så alle, på èn eller anden vis passer sammen. Det er bare at gå igang og lege med og male på alle (måske ikke helt alle) dine pynteting eller møbler. Genbrug dine gamle ting i stedet for at smide dem ud.

Old beige kalkmalingen fra  Jeanne d'Arc er så super let at bruge og så endda uden det store forarbejde først, du skal blot vaske af for løst snavs og fedt.

Tørretiden afhænger af, hvilken overflade man maler på, om det er træ, glas, messing eller sølv, det er ligegyldigt, men tørretiden er forskelligt. Kalkmalingen dækker rigtig godt og den er meget drøj i brug.

Det lyder måske mærkeligt at man kan male på alle materialer med kalkmaling, når det kun består af kalk, vand og bindemiddel, men det er sandt. Prøv dig frem og husk, du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information og vejledning.

Du skal bare huske at det bedste og mest holdbare resultat er når du giver det en behandling med voks eller lak efterfølgende (vintage wax - mat eller shiny lak), som vi også forhandler. Man kan slibe lidt mellem hvert lag maling og inden det får voks, så bliver det meget smukkere. 

Indhold: 700 ml.

70-1153-700ml
Ny vare

kr 185,00

5 er på lager

- +

30 andre varer i samme kategori:

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal