Kalkmaling, Voks & Hobby 

Her finder du det flotteste kvalitets tapet, kalk maling og voks fra Jeanne d´Arc Living. Både pensler til at male med og stencil til at male efter, er også at finde her, samt andre kreative hobby ting og tilbehør. 

Til dig som er kreativ, er siden her lige noget for dig. Elsker du at male og forny dine gamle ting, så kik med her og du vil blive inspireret.

 • Kalkmaling
  Kalkmaling

  Vintage Paint er en lækker kalkmaling med en god dækkeevne, lige til at male på de ting som du gerne vil forny, med en ny og spændende farve.

  Kalkmalingen fås i 51 skønne farver og er lige klar til dine gør det selv projekter såsom møbler, skabslåger, pynteting eller gulve. Malingen er af høj kvalitet med god dækkeevne.

  Vintage Paint fra Jeanne d´Arc Living er meget miljø venligt

  Kalkmaling består kun af tre ting - nemlig vand, kalk og bindemiddel. Selv børnene kan male med kalkmalingen som er ganske ufarligt.

  Det bedste ved kalkmaling er at det binder på næsten alle materialer og endda uden det store forarbejde med slibning. Når du først har prøver at male med kalkmalingen fra Jeanne d´Arc Living, så vil du ikke male med andet, du bliver afhængig.

 • Vintage Voks
  Vintage Voks

  Voksen er perfekt til efterbehandling, når du har malet med Jeanne d´Arc Livings kalkmaling. Dermed opnår du den mest autentiske look på dine møbler og andre overflader.

  Voksen beskytter og vil gøre overfladen vandafvisende

  derefter er det nemt at tørre af med en fugtig klud.

  Vi har vintage voks i 9 forskellige farver, som man kan blande på kryds og tværs og de kan bruges ovenpå alle farver af kalkmaling, det er kun et spørgsmål om, hvilket udtryk du ønsker til sidst.

  primer & Sealer fungerer som en spærregrunder og kan derfor bruges allerførst, hvis du skal male på noget med knaster eller misfarvninger fra røg. Det kan også bruges som en ekstra beskyttende lag til sidst. 

  Primer & Sealer har to funktioner, det er både spærregrunder og forsegler.

 • Tapet og tilbehør
  Tapet og tilbehør

  Her vil du finde det smukkeste kvalitets tapet fra Jeanne d´Arc Living, med mange flotte farver og mønstre.

  Vi har selvfølgelig også både tapetklister og tapetbørste fra samme firma. Når du har valgt dit tapet, så kan du slet ikke vente med at få det sat op, du vil ikke fortryde det. Vil du skabe et smukt vintage hjem, så har vi tapetet - du skal bare bestemme hvilken.

  De smukke tapeter er også fine at bruge til at pynte dine møbler med, på en skuffe eller som bagbeklædning i et gammelt skab.

  Jeanne d´Arc Livings tapeter er uden flalater, som er en gruppe af kemikalien, der fungere som bindemiddel, det er kendt for at være meget usundt. Jeanne d´Arc Livings tapeter har derfor ingen flalater!

 • Hobby tilbehør
  Hobby tilbehør

  Her finder fliser og klinker, smukke stencils til at male efter, ting i træ  til at male på og mange andre ting som du kan være kreativ med.

  Er du den kreative type, så har vi lidt forskelligt du kan boltre dig med.

  Vi har ting i træ, som kan males med vores Vintage paint maling, du skal selvfølgelig også bruge pensler - dem forhandler vi også. Mange Jeanne d’Arc Livings produkter, såsom tapet og tapetklister har vi her på siden, ligeså Stencils, udstandserjern og skæreknive er også en del af vore sortiment.

  Vil du sætte nye fliser op på dit badeværelse eller dit køkken, hvad enten det er på vægen eller på gulvet, så har vi de smukkeste fliser fra Jeanne d´Arc Living lige til at sætte op.

  Glansbilleder og manilamærker, sakse og skære redskaver, ting i træ og stempler - vi har det hele til dig som er kreativ.

 • Tal og bogstaver
  Tal og bogstaver

  Pap bogstaver fra A - Å

  Tal, tegn og bogstaver, er den store kreative dille for tiden, Du kan dekorere den lige som du har lyst til, både med Dekopage og maling, put glimmer i forskellige farver på mens malingen er våd eller lim små perler på - mulighederne er mange.

  Selv børnene elsker at dekorere disse bogstaver, enten deres forbogstav, eller hele navnet. Laver du ting i beton, er de også ideelle til det, skær bunden af dem og hæld beton indeni - pappet kan nu skæres af, når betonen er tør. God fornøjelse.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal