Badeværelse 

Gør dit fine badeværelse indbydende med lækre, bløde håndklæder og skab dit eget wellness univers med duftende sæber og badesalte. Find her flotte sæbedispensere fra bl.a. Ib Laursen & Bovictus. 

 • Vasketøjsposer & Stofposer
  Vasketøjsposer &...

  Vi har de fineste poser enten til, at gemme dine sko væk i, når du skal på rejsen - eller til en enkelt rulle toiletpapir, som kan hænge og pynte. Vasketøjs tønder i stof er også under denne kategori....... stofposer er gode til mange ting og så pynter tillige med.

 • Sæbe & Duft
  Sæbe & Duft

  Her finder du små søde sæber, nogen med en dejlig duft til at lægge i sæbeskålen, du kan også lægge et stykke i din skuffe med lingeri, eller læg dem bare til pynt, på badeværelset eller i soveværelset i en fin lille skål. Flotte sæbedispensere og duftsten vil også være at finde her.

 • Klemmer & Vasketøjsklemmer
  Klemmer &...

  Klemmer er uundværlige , når vi skal hænge vasketøjet op på snoren - vi har de almindelig og vintage klemmerne. Klemmer med magnet kan også bruges til, at sætte på køleskabet og du kan sætte dine huskesedler deri, så ved du hvor du har dem.

 • Badeværelsestilbehør
  Badeværelsestilbehør

  Lad dit badeværelse danne rammen omkring ro og velvære. Gør dit badeværelse indbydende med lækre, bløde håndklæder i både bomuld og bambus og skab dit eget wellness univers med duftende sæber og badesalte.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal