Børneværelse 

I dag har indretning af børneværelset fået stor betydning.. Både for forældrene og deres børn.. Vi ønsker, og vil alt det bedste for de kære små prinser og prinsesser.. Vi indretter, skaber magiske og eventyrlige temaer, tænker i farver og stemninger. Hvilken lille dreng eller pige, ønsker ikke at træde ind i en pirat verden, eller ind på prinsessens slottet. Børneværelset skal være et hyggeligt og inspirerende rum, hvor børnene vil elske at være. Et sted hvor fantasien kan få frit løb og hvor legen kan fortsætte i timevis.. Legetøj til værelset, har i dag ikke kun en funktionel betydning, men der vægtes i lige så høj grad på udseende, sjove former og farver og et æstetisk udtryk. Som sagt - Intet er godt nok til vores små "Guldklumper"...

 • Bamser & figurer
  Bamser & figurer

  Bamser & figurer der vil hitte hos børnene. Flotte bamser til drenge eller pigeværelset. Krammebamser der kan holde til brug men også pyntefigurer til vindueskarmen.

 • Spisesæt & bestik
  Spisesæt & bestik

  Indtagelse af mad og drikke skal vi da, også helst grønt men det er ikke altid lige nemt med de små. Find her bl.a. flotte børnetallerkner og krus med flotte motiver så spisningen bliver lidt sjovere. 100% melamin - tåler maskinvask - bør undgå mikroovn.

 • Børneplakater
  Børneplakater

  Mangler du noget, at pynte vægene med på dit barns værelse, så se her - vi har fine plakater med mange skønne børne motiver fra H.C. Andersens eventyr, plakater blandt andet fra Friisenborg, er et stort hit blande børnene.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal