Børneværelse 

I dag har indretning af børneværelset fået stor betydning.. Både for forældrene og deres børn.. Vi ønsker, og vil alt det bedste for de kære små prinser og prinsesser.. Vi indretter, skaber magiske og eventyrlige temaer, tænker i farver og stemninger. Hvilken lille dreng eller pige, ønsker ikke at træde ind i en pirat verden, eller ind på prinsessens slottet. Børneværelset skal være et hyggeligt og inspirerende rum, hvor børnene vil elske at være. Et sted hvor fantasien kan få frit løb og hvor legen kan fortsætte i timevis.. Legetøj til værelset, har i dag ikke kun en funktionel betydning, men der vægtes i lige så høj grad på udseende, sjove former og farver og et æstetisk udtryk. Som sagt - Intet er godt nok til vores små "Guldklumper"...

 • Brætspil & Sjov
  Brætspil & Sjov

  Her er spil til alle, såvel børn som voksne. Spil om ord og spil om ære.

  At samles omkring et spil er noget som vi bruger meget, når vi skal hygge og komme hinanden ved. Vi glemmer dagens andre gøremål og stresser af med et godt grin - når de andre taber i spil !!!.

 • Børne Tasker & Rygsække
  Børne Tasker & Rygsække

  Flotte børne tasker & rygsække i bl.a. filt, kan bruges når børnene skal i børnehaven eller på de små udflugter.

 • Børneknager
  Børneknager

  Flotte børneknager til gangen så børnene ved, hvor der eges tøj skal hænge. Kan også bruges på barnets værelse til bl.a. ophæng af tøj men også prinsessekjolen eller en hængbar kurv.

 • Bamser & figurer
  Bamser & figurer

  Bamser & figurer der vil hitte hos børnene. Flotte bamser til drenge eller pigeværelset. Krammebamser der kan holde til brug men også pyntefigurer til vindueskarmen.

 • Spisesæt & bestik
  Spisesæt & bestik

  Indtagelse af mad og drikke skal vi da, også helst grønt men det er ikke altid lige nemt med de små. Find her bl.a. flotte børnetallerkner og krus med flotte motiver så spisningen bliver lidt sjovere. 100% melamin - tåler maskinvask - bør undgå mikroovn.

 • Børneplakater
  Børneplakater

  Mangler du noget, at pynte vægene med på dit barns værelse, så se her - vi har fine plakater med mange skønne børne motiver fra H.C. Andersens eventyr, plakater blandt andet fra Friisenborg, er et stort hit blande børnene.

 • Børneskilte, Tavler mv.
  Børneskilte, Tavler mv.

  Her finder du skilte, både i træ og metal - til at hænge på døren eller vægen i dit barns værelse. Skilte er meget moderne for tiden, det kommer vi ikke udenom, så moderne, at vi også bruger dem på børneværelset. Et skilt til den lille nyfødte - Lille Prins eller Prinsesse er et hit.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal