Køkken 

Køkkenet & køkkenalrummet er et af boligens naturlige samlingssteder, hvor mange timer bliver brugt på madlavning, spisning hyggeligt samvær. Det er her vi samles med både familien og med vennerne, der er ikke noget skønnere end at sidde i køkkenet.

Skønne køkkenting kan vi ikke få for mange af og det er ting vi bruger hele tiden.

Den hyggelige og hjemlige stemning i køkkenet bliver ekstra dejligt, når vi er omgivet af lækre køkkenting, som vi skal bruge hver dag og til alting.

 • Drikkeglas & Krus
  Drikkeglas & Krus

  Er noget vi bruger dagligt og hele tiden -

  Her finder du alt det, som du kan drikke af. Vi har både porcelæn, glas og melamin til børn - spørgsmålet er om du skal have kaffe, te, mælk eller noget helt andet. Vi har smukke glas, kopper, krus og glas med låg og sugerør.

  Vi har noget til enhver smag og til enhver tid og altid lidt forskelligt at vælge mellem. Krus med mønstre og striber, glas med bobler og facetter, melamin med mønstre og smukke farver, der kommer hele tiden nyt til.

 • Tallerkener
  Tallerkener

  Vi har et stort udvalg at tallerkener i forskellige størrelser, farver og faconer -

  Til livets mange hyggelige middage, er der kun god grund til at være godt dækket ind - vi har også tænkt på børnene, disse søde melamin tallerkener med H.C. Andersens eventyr, som både børn og voksne elsker.

  Vi har middagstallerkener i keramik, stentøj og glas og frokost tallerkener i træ som er virkelig smukke og i et naturligt materiale, som er blevet meget moderne at bruge.

  Vi har også store dækketallerkener, så du kan dække det rigtig fine bord til dine gæster.

 • Opbevaring
  Opbevaring

  Glas til opbevaring kan vi ikke få for mange af.

  Her finder du alle mulige krukker, glas, potter, kasser, eller bokse til opbevaring af dine ting. Kun fantasien sætter grænser for hvad du kan bruge dem til. Få styr på de mange ting, som du har stående på bordet, eller i dine køkkenskabe.

  Put servietterne i en skøn servietholder og hav dem stående på bordet altid.

  Brug vores fine glasklokke på en tallerken med en hjemmebagt kage eller kagerester som skal gemmes til næste dag.

 • Køkkenskåle
  Køkkenskåle

  I denne kategori har vi skåle til lidt af hvert, både til servering og opbevaring. Mynte serien kan både kommer i mikroovn, fryser og en tur i ovnen, den er meget anvendelig.

  Vi har både små og store skåle -

  Om du skal bruge en skål til at tilberede maden i eller du skal bruge en skål til servering, så kik dig rundt her og du finder med garanti det du leder efter.

  Vi forhandler skåle i træ, porcelæn og horn.

 • Køkkenkrukker
  Køkkenkrukker

  Her finder du praktiske krukker med låg i forskellige størrelser, både i glas og porcelæn. 

  Krukker både til at stå fremme på køkkenbordet og krukker som kan sættes ind i dine skabe med forskellige fødevarer i.

  Mangler du krukker til at holde orden og system i skabene, så kik med her, vi har lige forskelligt at tilbyde.

  Hold øje for det kommer hele tiden nye ting til.

 • Kagefade & Stativer
  Kagefade & Stativer

  Udvalget er stort, når det gælder opsatser og stativer til kager. 

  Hvem elsker ikke at gå til et kaffebord med mange forskellige slags kager og lækkerier, smukt serveret på en lækker kageopsats eller et fint kagestativ i flere etager.

  Kagefade har vi også i både glas og porcelæn, med og uden for på. Du bestemmer helt selv, hvordan du vil servere dine kager og andre lækkerier både til hverdag og til fest.

  Vi har også et stativ til dine olieflasker, så du kan have den smukt stående på køkkenbordet.

 • Bageforme & Bagning
  Bageforme & Bagning

  Bageforme er noget der hører til enhver husholdning.

  Vi bager jo nok alle sammen mere eller mindre, flere gange i ugen, både brød og kager - derfor er det også vigtigt, at vi har noget godt køkkengrej at gøre det i.

  En bageform er et ikke kun til kager og søde sager, med bruges ofte også til madtærter, postejer og andre lune retter til familien.

  Selvfølgelig kan der også serveres i de flotte bage forme, de er smukke at sætte på middagsbordet.

 • Køkkentilbehør
  Køkkentilbehør

  Her finder du alt det spændende, du ikke vidste du manglede

  Det kan være - karafler, salt og peber, termoflasker, mælke kander, opvaskebørster og stativer, små skeer og meget andet godt såsom bestik og spækbrætter.

  Køkkenting er et vidt begreb, derfor er der også under denne kategori mange forskellige ting, som vi har brug for i hverdagen.

  Vi forhandler de smukkeste spækbrætter i træ, af forskellig træsorter. Ikke alene er de dejlige at bruge, de er også smukke at servere på, enten til selskaber eller hjemme hos jeg selv i privaten.

 • Viskestykker
  Viskestykker

  Kvalitets viskestykker er noget vi ikke kan undvære.

  Viskestikker skal ikke kun være til pynt, de skal også kunne tørre ordentlig, det kan de viskestykker vi forhandler.

  Køb de bedste viskestykker, det vil du ikke fortryde. Viskestykker skal kunne tåle at blive brugt hver dag og holde i vask, vi vasker jo ofte vores viskestykker, derfor er det vigtigt at de kan holde til det.

  Viskestykker skal også have en rigtig god sugeevne, eller er de ikke værd at bruge. Vi forhandler viskestykker til enhver smag farve mæssig.

 • Vinboxe & Vinpropper
  Vinboxe & Vinpropper

  Vin tilbehør finder du her. Det ser godt ud, at kunne servere en flaske vin og så sætten en smuk prop oveni.. eller lukke øllene op med en smuk oplukker. Vil du hellere have vin i pap, så gem den væk i en lækker boks som ovenikøbet er lidt retro.

 • Glas
  Glas

  Er du på udkig efter smukke glasartikler, så kik med her....  Flot udvalg af fine glas, glasvaser, glasskjulere og meget mere.

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal