Bolig 

Sæt et personligt og yderst flot præg på dit fantastike hjem ved hjælp af moderne & retro boligtilbehør. Find her et meget stort udvalg af varer til at pynte og dekorere dit hjem. Alt fra Lysestager, puder, figurer og massevis af anden dekoration findes herså dit hjem kan blive helt unikt.

 • Plaider, Tæpper & Skind
  Plaider, Tæpper & Skind

  Plaider, tæpper og skind i alle afskygninger, farver, former og materialer. Hvad enten du søger tæpper til sofaen eller fine pynteplaider, de klassiske i neutrale farver eller mønstrede, så har vi et stort udvalg af tæpper og plaider. Plaider der pynter i stole, sofaen eller i havemøblerne om sommeren. Qviltede vattæpper i flotte farver og mønstre spredt ud på græsset, til børnene om sommeren. Varme uldtæpper man kan krybe ind under om vinteren.. Smukke håndvævede tæpper og sengetæpper i 100% bomuld samt varme og bløde strik tæpper. Vores uldplaider er lavet af det fineste og lækreste 100% Pure New Woll, Merino uld og Baby Alpaca uld. Uld plaiderne fåes i neutrale grålige og brune nuancer med strib, men også i friske orange, lilla og grønne farver og i et moderne grafisk design.

 • Lamper
  Lamper

  Lamper til enhver lejlighed, i alle mulige udformninger, farve ,og materiale. Lamper er ofte med til at sætte prikken over iét når du indretter dit hjem. Fantastiske sjove og søde børnelamper, hyggelige bordlamper, stilrene stander lamper, store og små loftlamper, lamper der spreder lys i div farver osv osv.. De fåes i så mange forskellige stilarte og designs.. Lamper er i dag ikke blot en lyskilde, men de er med til at skabe stilen i dit hjem.. Mange lamper er jo et helt stykke kunst i sig selv.. Og det er kun fantasien der sætter grænser for hvor og hvordan man kan bruge lamperne..

 • Skåle
  Skåle

  Skålene vi har, kan være lavet af porcelæn, Capiz, ben og horn, kobber, messing, sølv og glas osv...... Der er skåle til pynt og skåle til brug af fødevare - vi har det hele og lidt mere til.

 • Krukker
  Krukker

  Krukker i alle størrelser - både store og små. Krukker med låg, er noget vi alle sammen ynder, vi kan gemme ting væk eller bare holde støv og små fingre ude af krukkerne.

 • Rammer, Billeder & Skilte
  Rammer, Billeder & Skilte

  Billeder og rammer er noget vi gerne vil pryde vægen med, derfor har vi et stort udvalg af rammer i både træ og metal - billeder og metalskilte har vi et bredt udvalg af.

 • Ure
  Ure

  Vi er alle afhængige af tiden på den ene eller anden måde. - Hvis du vil følge med tiden, er det nødvendig at have et ur eller flere i boligen. Vi har ure i vores mobil , i Pcér og såmænd også i bageovnen. som sørger for at vi hele tiden når det vi skal til tiden. Her på siden kan du finde lige præcis det ur du syntes om men som også er en vigtig del af vores indretning. Industrielle vægure. Lommeur i oversize til væggen. Kamin hylden eller reolen er også et godt sted at stille et ur. Anderledes ure som netop giver dit rum det unikke og personlige udtryk. Store og små Ure, som alle har det formål at vise tiden.

 • Lysestager
  Lysestager

  Her på siden finder du vores skønne udvalg af hyggelige lysestager, som kan sprede atmosfære og god stemning i ethvert rum i dit hjem. Vi har blandt andet et bredt udvalg af flotte lysestager, som passer til flere forskellige typer lys, så du kan finde netop den type, der matcher din boligstil og indretning. Levende lys i vindueskarmen, på sofa- eller spisebordet eller i en anden hyggelig lille krog i hjemmet kan virkeligt være med til at gøre en stor og positiv forskel. Specielt i årets kolde og mørke måneder er det vigtigt at skabe nogle hyggelige rammer, når dagen går på hæld.

 • Stearinlys
  Stearinlys

  Sammen med vores lysestager er stearinlysene en dejlig hyggespreder i vores hjem. De manglende lyse timer udenfor erstattes af flotte lys i forskellige farver og former, med eller uden duft.

 • Fade & Bakker
  Fade & Bakker

  Stort udvalg af flotte fade og bakker! Vi har et stort udvalg af fade og bakker i smukke designs og materialer så hjemmet eller kontoret kan blive mere end hyggeligt.

 • Skjulere / Potter
  Skjulere / Potter

  Skjulere, potter og eller boxe, til opbevaring af alverdens ting og sager. Udover at blomster sammen med potter giver en dejlig stemning og liv i hjemmet, så har vi et stort udvalg af skjulere i forskellige materialer, designs, størrelser og farver, så du altid kan finde netop den model, der passer til din smag og dit behov.

 • Æsker
  Æsker

  Æskerne findes i forskellige materialer, størrelse, form og farve. Alle har et eller andet, måske et kært minde, som man gerne vil gemme for at tage frem engang imellem og til dette formål er fine æsker genialt. Vigtige dokumenter som man ikke lige har på pc én er godt at lægge i bokse og samtidig et smukt indslag i vores indretning. Små fine æsker til øreringe eller børnenes mælketænder. Dokument bokse i zink til kærestebreve eller spændende opskrifter. Kasser i flere størrelse til hatte, handsker og andet sæson betonet tøj. Dåser med låg, nogle til madvarer andre til pynt. Skrin i forskellige størrelser til små hemmeligheder.

 • Kurve
  Kurve

  Vi har kurve i naturmaterialer, samt kurve i kunst materialer. Kurve til picknick i det grønne og kurve til indkøb, eller bare kurve til at samle sine småting.

 • Greb & Knopper
  Greb & Knopper

  Stort udvalg af knopper og greb på lager. Vores udvalg omfatter greb til køkkenlåger, kommoder, skabe, skuffer og andre møbler du ønsker at give deres helt eget personlige præg. Det behøver ikke at koste en bondegård at skifte de gamle knopper og greb ud med nye, selv om det ser sådan ud.

 • Vaser
  Vaser

  Vaser er med til at sætte et personlig præg på dit hjem. Specielt på festdage er det smukt med flotte og unikke vaser.

 • Pynteting
  Pynteting

  Der er alt fra pynte ting, til praktiske ting som er nyttige i hverdagen. Find inspiration til en personlig gave, eller blot blive begejstret ved tanken om alle de dejlige ting du kunne eje. Her er lidt for enhver smag,

 • Puder, Pudebetræk & Monteringspuder
  Puder, Pudebetræk &...

Ingen varer

To be determined Fragt
kr 0,00 Moms
kr 0,00 Total

Prisen er inkl. moms

Betal